Direct naar:

De zelfhulpboekenclub

Luister via NPO luister:

De Zelfhulp­boekenclub

Stijn van Vliet en Jasper Demollin (Streetlab) lezen nooit, maar nu ze richting de 30 gaan, dringen existentiële vragen zich op. Daarom duiken ze onder andere in de kasten van hun moeders, die volstaan met zelfhulpboeken. Dat doen ze voor alle andere luie lezers zoals zijzelf. Ze offeren zich op zodat jij niet meer hoeft te lezen. Zelfhulpboeken zijn de bestsellers van deze tijd, dus schijnbaar hebben we veel vragen, maar vinden we hier de antwoorden? Stijn en Jasper bespreken elke aflevering op hun eigen laagdrempelige manier een ander boek met een bijzondere gast. Al lezend en pratend zoeken ze naar de nonsens en de krenten in de zelfhulp-pap. Welkom in da club!

Reacties van luisteraars

  • Person luister

    "Heerlijke podcast. Brengt je aan het lachen, maar laat je ook nadenken. Voor als je Netflix hebt uitgespeeld, aan het fietsen bent of staat schoon te maken; eindeloos vermaak."

  • Person luister

    "Geweldige podcast. Hoewel ik de boeken soms lees, luister ik graag naar jullie (ik val in de leeftijd van jullie moeder)."

  • Person luister

    "Leerzame podcast. Ideaal voor tijdens het sporten."

Luister ook

Soundcheck
Future shock
Droomtheater het oor
De holland pop festival podcast

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het experiment NPO Luister? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks de beste podcast tips.

Please don't insert text in the box below!